VER_HF
Всеукраїнський екологічний рух * Всеукраїнський екологічний рух * Всеукраїнський екологічний рух
Меню сайту


Форма входу



Сайти ХФ

Часопис Промінь Просвіти

 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ



Пошук


Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Архів записів


Організації ХФ


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


· RSS29.03.2024, 17:57
Головна » 2011 » Січень » 27 » Запрошуємо обмінятися досвідом екологічної освіти
Запрошуємо обмінятися досвідом екологічної освіти
21:56

      Громадська організація ОЕА "Зелений рух Запоріжжя" розпочинає проект  "Екоосвіта для збалансованого розвитку" як напрямок діяльності  Всеукраїнського Екологічного Руху "Хортицький Форум".

      Громадських активістів із усіх регіонів України запрошуємо узяти участь у семінарах, які відбудуться в Запорізькій, Херсонській, Донецькій, Сумській і Львівській областях. Проект підтримує програма "Схід-Схід: партнерство без кордонів" Міжнародного фонду "Відродження".

      Мета проекту - поширити досвід координації діяльності та мережування в інформаційному просторі з питань екологічної освіти та ековиховання, екологічної культури, формування екологічного мислення у дітей, молоді і їхніх батьків.

      Семінари відбуватимуться в партнерстві з регіональними екологічними організаціями за таким графіком (орієнтовна схема семінарів - у додатку)

      19 лютого - м. Горлівка Донецької обл. (партнер - Дитяча Екологічна Асоціація "Зелена Країна");

      5 березня - м. Херсон (партнер - Херсонська міська дитяча громадська екологічна організація "Ластівка");

      26 березня - м. Суми (партнер - Дитячий незалежний екологічний центр "Романтик");

      9 квітня - м. Львів (партнер - Асоціація "Дитяча екологічна організація "Легіони землі");

      14 травня - м. Запоріжжя (партнер - Асоціація "Екологічна освіта").

      До участі в семінарах запрошено представників громадських екологічних організацій, шкільних учителів, вихователів, керівників гуртків позашкільних закладів, які займаються екологічною освітою та вихованням дітей і молоді.

      Учасників буде відібрано на конкурсних засадах. Заявки на участь у семінарі обсягом до 1 сторінки просимо надсилати за 2 тижні до початку кожного з семінарів на адресу zrz.eko@mail.ru  .

      У заявці зазначте:

      - прізвище та ім'я;

      - місце роботи;

      - назву громадської організації (навчального закладу) та контактну інформацію;

      - стислий опис досвіду громадської діяльності, зокрема у сфері розвитку екологічної освіти.

      Витрати на проїзд та харчування учасників семінарів відшкодовують організатори.

      Заявки на участь у першому семінарі в м. Горлівці слід надсилати до 10 лютого 2011 року Тетяні Васильєвій ( zrz.eko@mail.ru  ) і Риммі Агейкіній, координатору в Донецькій області (green_landzk@mail.ru  , 095 625 10 39) за цією формою.

      Детальну інформацію про семінари в інших регіонах дивіться на сайтах Всеукраїнського екологічного руху "Хортицький Форум" (http://hf.ucoz.org/), Громадської організації "Республіка Мрія" ("Вісник мрії" http://rm.pp.net.ua/) та Дитячого Екологічного Руху (http://ecorezerv.ucoz.ua/news/). Додаткові оголошення поширять партнерські організації у відповідних областях.

      Контакти: Тетяна Васильєва, 097 451 76 50, zrz.eko@mail.ru Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду


      ***

      Програма "Схід-Схід: партнерство без кордонів" підтримує ініціативи, що спонукають до розвитку та розширення відкритого суспільства, зокрема через спільну діяльність громадських організацій у двох і більше країнах, тобто "без кордонів" - кордонів не лише в географічному сенсі, але й соціально-економічному, політичному, мовному, культурному тощо. Основна мета програми - сприяти ініціативам, спрямованим на обмін ідеями, аналітикою, досвідом і знаннями, а також підтримувати практичну діяльність, що виникає внаслідок утворення міжнародних мереж із обміну інформацією та методологією.

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1322 | Додав: mech | Теги: | Рейтинг: / |
Всього коментарів: 0

Хостинг від uCoz